Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.11.2014.

18:30

Radunović: Nesavladan i u Subotici

Mladi golman Rada Boris Radunović rekao je da očekuje pobedu protiv Spartaka u narednom kolu i obećao da će njegova mreži treći put uzastopno ostati netaknuta.

Izvor:

Autor:

Default images

"Očekuje nas neugodna utakmica, na veoma teškom terenu, najtežem u ligi. Pritom, Spartak igra odlično kod kuće, ali i mi smo dobri u gostima i verujem da ćemo pobediti. Ukoliko izadjemo motivisano kao protiv Jagodine i Vojvodine uzećemo bodove koji su nam preko potrebni", izjavio je čuvar mreže omladinske reprezentacije Srbije

On je istakao da mu je želja da ponovo sačuva mrežu dodatni motiv.

"Siguran sam da ću uspeti. Želja svih u klubu je da pobedimo Spartak, potom i Napredak u poslednjem kolu i jesenji deo šampionata završimo u gornjem delu tabele", poručio je Radunović.

Utakmica 14. kola Superlige izmedju Spartaka i Rada igra se u subotu od 13 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve