Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.11.2014.

16:21

Zenga: Više ne sanjam klupu Intera

Legendarni golman Intera Valter Zenga otkrio je da je nedavno bio blizu da postane trener milanskog kluba, kao i da ga je mnogo pogodilo to što nije izabran.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bivši trener Crvene zvezde bio u užem krugu kandidata kao zamena za trenera Valtera Macarija, ali su čelnici Intera odlučili da vrate Roberta Mančinija.

Sve je gotovo, više ne sanjam da budem trener Intera. Posle Macarijeve smene pregovarao sam sa Interom, ali nisam izabran. To je kao razovor za posao, ima mnogo kandidata, ili ga dobiješ ili ne. Nisam želeo da pričam loše o Macariju kao što su radili novinari, navijači i ljudi iz fudbala, pošto je on moj kolega”, rekao je Zenga, a prenosi “Gazeta delo sport”.

Zenga je branio za Inter od 1982. do 1994. godine i odigrao 324 meča u Seriji A, a osvojio je Seriju A, Kup UEFA i Superkup Italije.

Tokom trenerske karijere, pored Crvene zvezde, vodio je Nju Ingland, Nacional, Steauu, Gazijantep, Dinamo iz Bukurešta, Al Ain, Palermo, Kataniju, Al Nasr i Al Džaziru.

Trener Crvene zvezde bio je u sezoni 2005/2006 kada je osvojio ‘duplu krunu’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve