Nova vest
Fudbal

Utorak, 25.11.2014.

12:43

Prandelija ugovor čuva u Galati

Turski Galatasaraj nije u mogućnosti da otpusti Čezarea Prandelija sa mesta trenera, jer bi u tom slučaju morao da mu isplati tri miliona evra.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U Istanbulu nisu zadovoljni radom Italijana, Galatasaraje je u poslednja dva kola doživeo dva debakl, Istanbul je slavio 4:0, a Trabzon 3:0.

"Navijači imaju pravo kada kritikuju Prandelija. Više ne možemo da tolerišemo ovu situaciju. Žao mi je, ali pogledate li njegov ugovor bićete zaprepašteni. Odšteta je prevelika", rekao je direktor Galate Abdurahima Albajra.

Potpuno drugačija iskustvo čelnici Galate imali su sa Prandelijevim prethodnikom i zemljakom Robertom Mančinijem.

"Mančini je jedan od najiskrenijih ljudi koje sam ikad upoznao. Nije tražio novac kada smo se razišli", dodao je Albajra.

Galata je trenutno treća u turskoj Superligi sa 19 bodova, jednim manje od lidera Bešiktaša i Fenerbahčea, dok je osvojila samo jedan bod u Grupi D Lige šampiona u duelima sa Borusijom Dortmund, Arsenalom i Anderlehtom.

U sredu gostuje u u Briselu ekipi Anderlehta, protiv koga je osvojila jedini bod, ali na svom terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve