Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.11.2014.

23:53

Ančeloti dobija novi ugovor?

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti otkrio je da pregovara sa Upravom kraljevskog kluba oko novog ugovora.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Ovaj 55-godišnji italijanski trener je 2013. godine preuzeo Real, a prošle sezone ja sa kraljevskim klubom osvojio 10. titulu u Ligi šampiona.

"Imam ugovor do 2016. godine, ali pregovaramo oko nastavka saradnje. Nadam se da ću ostati upamćen u istoriji Reala ne samo zbog desete titule u Ligi šampiona, veći nečeg drugog..."

"Real želi da bude najbolji, a ova igra je sve bolja. Želim da budem svetski šampion sa Realom, ali neće nam biti lako", rekao je Ančeloti, a prenosi Goal.com.

"Real ima dobru strukturu, članovi biraju predsednika svake četiri godine i onda on ima svu kontrolu. Ovde nema nikakvih tajkuna ili nekog menadžerskog tima", dodao je on.

Ančeloti je kazao da bi ponovo želeo da preuzme Milan i da bi jednog dana želeo da postane selektor Italije.

"Ako se pre ili kasnije vratim u Italiju, to će biti zbog Milana. Italija ode u finale Svetskog prvenstva svake 12 godine, a na svake 24 ga osvoji, tako da ću se ja za taj posao kandidovati 2030. godine... Tada ću imati samo 71 godinu, mogu ja to", rekao je Ančeloti.

Ančeloti je u karijeri, pored Milana i Real Madrida, predvodio Redjinu, Parmu, Juventus, Čelsi i Pari Sen Žermen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve