Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.11.2014.

12:09

Podolski: Nisam klovn, nisam srećan

Fudbaler Arsenala Lukaš Bodolski tražio je razgovor sa menadžerom Arsenom Vengerom, pošto nije zadovoljan svojim statusom u redovima ’Tobdžija’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nemački fudbaler je odigrao samo četiri utakmice u Premijer ligi od početka sezone, pa više vremena provodi na klupi na klupi, nego u igri.

Poslednjih nedelja dosta se spekulisalo da bi mogao da napusti „Emirate“, a iako tu mogućnost nije komentarisao, on naglašava da ne želi da dočeka istek ugovora na klupi.

29-godišnji Nemac ima ugovor sa Arsenalom do leta 2016. godine.

Volim London, volim klub, ali ne sviđa mi se trenutna situacija. Nisam klovn koji će samo da odradi svoj ugovor na klupi ili tribinama. Moram da tražim razgovore sa Arsenom Vengerom. Želim fer šansu, da me samo puste da igram. I ako odigram deset utakmica i još nisam ubedio Vengera, rado ću se vraiti na klupu“, istakao je Podolski.

Venger je ranije istakao da Podolskom neće dozvoliti da napusti Arsenal u januaru, ali bi moglo da se desi da bude primoran na to ako stigne dobra ponuda za nemačkog reprezentativca.

Arsenal posle 12 kola u Premijer ligi drži osmo mesto sa 17 bodova, 15 manje od vodećeg Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve