Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.11.2014.

11:59

Žoze: Džaba sve ako ne bude trofeja

Žoze Murinjo pokušava da smanji euforiju u vezi sa dominacijom Čelsija u Premijer ligi, istakavši da je kraj sezone daleko.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Čelsi posle 12 kola ima sedam bodova prednosti uz utakmicu više od Sautemptona, dok trećeplasirani Siti zaostaje osam bodova.

"Da li se sećate ekipe koja igra lepo ali ništa ne osvaja? Nisam siguran. Uvek pamtite timove koji pobeđuju. Igramo odlično, imamo rezultate, ali bićemo frustrirani ako na kraju sezone ne budemo imali trofeje u svojim rukama", rekao je Murinjo.

Čelsi je pobedio deset puta u prethodnih 12 utakmica u Premijer ligi, pa je ostalim najvećim rivalima pobegao na 13 (Mančester Junajted), 15 (Arsenal), pa čak i na 18 bodova (Liverpul).

"U fudbalu, teško je predvideti kakva će biti sezona, ali kad igrate dobro, ne morate se plašiti loših rezultata. Oni će doći, ali ekipa ima samopouzdanja, pa je teško poverovati da će takvo razdoblje potrajati", dodao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve