Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.11.2014.

11:38

Mamić: Ponuda mora da me obori

Izvršni direktor Dinama Zdravko Mamić rekao je da zainteresovani klubovi moraju da mu pošalju "ponudu koja se ne odbija" za fudbalera Marcela Brozovića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Britanski mediji preneli su da su Arsenal i Atletiko Madrid zainteresovani za 22-godišnjeg veznog igrača, a londonski klub je navodno ponudio šest miliona funti.

"Nema ponuda. Ako neko želi da kupi naše glavne igrače, to mora da bude ponuda za pamćenje, ona koja će me oboriti s nogu, toliko dobra da ne mogu da je odbijem. To je moj princip", rekao je Mamić.

Brozović je karijeru počeo u Hrvatskom dragovoljcu 2010. godine, odakle je godinu dana kasnije prešao u Lokomotivu, a 2012. je potpisao za Dinamo.

Igrao je za mlade selekcije Hrvatske, za "A" tim odigrao je sedam utakmica i učestvovao je na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve