Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.11.2014.

19:40

Nikolić: Nismo još završili posao

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Napretka u Super ligi i nastavkom niza dobrih rezultata.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On je ipak istakao da njegova ekipa do kraja jesenjeg dela ima još mnogo posla.

Partizan je na svom terenu pobedio Napredak sa 3:1, u utakmici 13. kola Super lige Srbije, stekao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i titulu "jesenjeg prvaka".

"Smeta mi način na koji je primljen gol, iz naše neozbiljnosti, ali treba razumeti da ovi igrači u teškim okolnostima žive i rade, a postižu ovakve rezultate. Potpuno smo kontolisali utakmicu i zasluženo pobedili. Ovi momci na pravi način predstavljaju Partizan", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je prvi na tabeli sa 34 boda, dok Napredak zauzima pretposlednje 15. mesto sa 10 bodova.

"Zadržali smo pobednički ritam i odličan skor zbog čega sam posebno zadovoljan i sada možemo da uživamo u utakmici u Londonu. Svako voli da igra u Engleskoj, pa tako i mi. Ali, još nismo završili posao, čekaju nas tri mnogo teške i važne utakmice do kraja polusezone", dodao je on.

Trener Napretka Saša Štrbac rekao je da protiv Partizana nije hteo da se brani i ocenio je da je njegova ekipa po igri zaslužila više bodova nego što je osvojila.

"Nisam hteo da se branim, ušli smo otvoreno u utakmicu, došli smo da igramo fudbal. Bio je lep za gledanje, jedino meni nije bilo lepo. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, Partizan svoje jeste i zasluženo pobedio", rekao je Štrbac.

"U sledećem kolu igramo protiv Donjeg Srema, pa protiv Rada, da završimo polusezonu pa da vidimo gde smo. Te dve utakmice su veoma važne, da osvojimo 14-15 bodovada 'izvadimo' ovu polusezonu. Po igrama smo zaslužili mnogo više bodova nego što smo osvojili", dodao je Štrbac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve