Nova vest
Fudbal

Subota, 22.11.2014.

23:27

Klop očajan zbog nove povrede Rojsa

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop očajan je zbog nove povrede Marka Rojsa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ofanzivni vezista BVB doživeo je novu težu povredu u remiju protiv Paderborna (2:2), posle užasnog starta Marvina Bakalorža na levi zglob sredinom drugog poluvremena.

"Teško mi je da pričam o fudbalu posle nove povrede Marka Rojsa. Nemam nikakav problem sa remijem, naprotiv, zadovoljan sam prikazanim u Paderbornu", rekao je Klop.

Harizmatični stručnjak ne želi da pripiše remi povredi najboljeg igrača, istakavši da nastup njegovog tima u drugom poluvremenu jednostavno nije bio dovoljno dobar.

"U prvom poluvremenu uradili smo mnogo dobrih stvari, a u drugom baš i ne. Istina, tako nešto smo im mi dozvolili, jer smo im dozvolili da nas poremete dugim loptama", dodao je Klop.

Ipak, sve je moglo da bude drugačije da Kevinu Groskrojcu nije poništen čist pogodak, pri rezultatu 2:1, zbog nepostojećeg ofsajda.

"Svako ko pogleda snimak će se verovatno složiti sa mojim mišljenjem. To nije bio ofsajd i sudija je svakako napravio veliku grešku", jasan je Klop.

Posle ovog remija BVB je ostao 15. na tabeli Bundeslige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve