Nova vest
Fudbal

Subota, 22.11.2014.

21:17

Venger: Platili smo za greške

Menadžer Arsenal Arsen Venger razočaran je porazom od Mančester Junajteda istakavši da je njegov tim kažnjen za najmanje greške.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Arsenal je dominirao na svom terenu protiv Junajteda, imao nekoliko sjajnih šansi u prvom poluvrenu, ali je u nastavku primio golove posle grešaka i izgubio 2:1.

"Igralo se na jedan gol, a izgubili smo meč. To je naša krivica. Platili smo za najmanje greške, frustrirajuće je ostati bez ičega", rekao je Venger.

U prvom poluvremenu David de Hea je odbranio nekoliko sjajnih šansi napadača Arsenala, a zaostavio ih je i u nastavku.

"Imali smo bolje šanse, morali smo da budemo bolji u završnici. Na 1:0 trebalo je da budemo mnogo oprezniji kako ne bi dozvolili drugi gol. Bilo je dovoljno vremena da se vratimo, ali smo pogrešili", istakao je menadžer Arsenala.

Arsenal je doživeo drugi poraz u nizu pa je osmi na tabeli sa čak 15 bodova zaostatka za liderom Čelsijem.

"U našem poslu kada izgubiš moraš da se zabrineš, ali ima dosta pozivitnih stvari u timu. Mora se poštovati energija koju su momci uložili. Ako nastavimo ovako, vrlo brzo ćemo se vratiti", zaključio je Venger.

U sledećem kolu Premijer lige Arsenal gostuje VBA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve