Nova vest
Fudbal

Subota, 22.11.2014.

17:03

Crveno-beli razočarani remijem

Fudbaleri Crvene zvezde razočarani su remijem u Kragujevcu, ističu da nisu imali ni sreće, te istakli da moraju dobiti poslednja dva meča u godini.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezda je odigrala samo 0:0 sa Radničim, a meč na 'Čika Dači' obeležilo je isključenje Bogdana Planića početkom drugog poluvremena.

Golman Zvezde Predrag Rajković je nezadovoljan remijem istakao da će timu meč sa OFK Beogradom u sledećem kolu biti "utakmica sezone", dok Aleksandar Katai naglašava da crveno-beli nisu imali ni sreće.

"Mnogo teška utakmica, u kojoj opet, nažalost, nismo uspeli da postignemo gol, U trenucima dok smo igrački bili egal, stvorili smo manje prilika nego u drugom oluvremenu kada smo bili brojčano slabiji. Dve prečke su nas onemogućile da osvojimo nova tri boda. Sigurno da nismo zadovoljni današnjim ishodom, došli smo opet u situaciju da nam je i naredno kolo i susret sa OFK Beogradom utakmica „sezone“ koju moramo da dobijemo kako znamo i umemo", rekao je Rajković.

Katai je bio igrač kojem je malo falilo da postigne svoj prvenac u crveno-belom dresu, ali lopta nije htela u gol.

"Nerešen ishod kojim nismo zadovljni ni mi igrači, ni strčni štab, ni uprava. Sigurno da smo mogli do pobede, nismo blistali, ali smo i pored toga stvorili nekoliko prilika. Nije tajna da imamo veliki problem sa realizacijom, ali zaista smatram da nam je danas nedostajalo i sreće. Moramo da nastavimo dalje, i da se u preostala dva kola "stisnemo", i pokušamo da pobedimo OFK Beograd i Mladost", rekao je Katai.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve