Nova vest
Fudbal

Subota, 22.11.2014.

11:59

Nikolić: Motiva je pregršt

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da želi da njegova ekipa uspešno okonča jesenji deo sezone i da veruje u pobedu protiv Napretka.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crno-beli’ dočekuju Kruševljane u nedelju u 17. časova u okviru 13. kola Jelen Superlige Srbije, pred koje na čelu tabele imaju četiri boda više od Crvene zvezde.

Ulazimo u završnicu jesenjeg dela domaćeg takmičenja, kao i na svim ostalim frontovima. Mi želimo da ovaj ciklus, s velikim brojem utakmica u relativno malom broju dana, počnemo na dobar način. Moramo da ostanemo fokusirani, da svi zajedno iskoristimo potencijale do maksimuma i da privedemo sve kraju u onom maniru u kom se to očekuje od nas, a to je pobeda”, rekao je Nikolić.

Napredak se trenutno nalazi u opasnoj zoni, sa samo deset bodova, ali Nikolić poziva na oprez.

Napredak je prvi izazov, ekipa koja nam je odnela pet bodova prošle sezone, a u ovoj imaju samo jedan poraz u gostima. Igraju konkretno, brzo, pokušavaju da što pre dođu do protivničkog gola. Analizirali smo ih i verujem da moja ekipa može do tri boda na ovom meču”, istakao je Nikolić.

Nikolić istakao da osveta Napretku za prošlu sezonu nije dobar motiv i dodao da ekipa ima mnogo drugih i pozitivnih motiva.

Motiva je pregršt. Da li je to da budemo jesenji šampioni, da li da nastavimo s dobrim igrama. Svi ti motivi su prisutni kod igrača Partizana”, naglasio je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve