Nova vest
Fudbal

Subota, 22.11.2014.

11:32

NP: Žao nam je, ali zašto odlaganje

Fudbalski klub Novi Pazar osudio je ubistvo navijača Crvene zvezde u Istanbulu, ali da ne smatraju da zbog toga treba odlagati utakmicu sa Voždovcem u Beogradu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Meč 13. kola Jelen Superlige Srbije između Voždovca i Novog Pazara, koji je trebalo da bude odigran od 13 časova, odložen je kako bi se izbegli eventualni incidenti zbog ubistva navijača ‘crveno-belih’ u Istanbulu.

Ne sumnjamo u dobre namere, ali se ne slažemo sa ovakvom odlukom koja će se sada pogrešno tumačiti. Žao nam je i osuđujemo ubistvo nedužnog navijača, ali kakve veze ima fudbalskim klubom Novi Pazar sa nečim što se desilo u drugoj državi”, rekao je gemeralni sekretar Novog Pazara Redžep Korać.

Kao razlog odlaganja navodi se bezbednosna situacija i povezanost navijača Novog Pazara i turskih klubova.

Znači li to da će se ubuduće sve što se dešava u Turskoj povezivati sa nama. Nama je u petak uveče oko 20 časova rečeno da je zabranjen dolazak našim navijačima i oni su pristali da ne dolaze na ovu utakmicu, da bi nas u ponoć obavestili da je utakmica odložena”, kaže se u saopštenju Novog Pazara i dodaje da su gosti tražili da se meč odigra pred praznim tribinama, ali da je to odbijeno jer je procenjeno da to ne bi bilo bezbedno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve