Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.11.2014.

23:48

Blind odsustvuje, ali ne 6 meseci

Povreda će prvotimca Mančester Junajteda Dejlija Blinda odvojiti sa terena nekoliko nedelja a ne šest meseci, kako je ranije objavljeno na tviter profilu kluba.

Izvor:

Autor:

Default images

Prvobitno je bilo objavljeno da će 24-godišnji Holanđanin odsustvovati sa terena čak pola godine, ali je taj tvit ubrzo obrisan.

"Ne mogu da vam kažem da li će biti odsutan šest ili osam nedelja, ni da će to biti deset i dvanaest nedelja, ali sigurno neće biti šest meseci", objasnio je Van Gal.

PR tim Junajteda napravio je grešku na osnovi tvita bivšeg igrača Ajaksa, uz koji je okačena slika gde ima veliku oblogu na levom kolenu.

"Vau, odjednom toliko poruka podrške. I dalje radim vredno ljudi, ne brinite, vratiću se još jači. Hvala vam puno na pažljivim porukama", napisao je on.

Holandski stručnjak ima velikih problema s povredama, jer se na listi timskih lekara nalazi čak 12 imena. Ipak, za veliki derbi sa Arsenalom biće spremni Ahnel di Marija i David de Hea, ali ne i napadač Radamel Falkao, koji je doživeo novu povredu i predstoji mu 14 dana pauze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve