Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.11.2014.

14:31

Žiru spreman, igra protiv Junajteda

Napadač Arsenala Olivije Žiru, od avgusta odsutan zbog preloma noge, oporavio se i igraće protiv Mančester junajteda, najavio je menadžer Arsen Venger.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Prvobitno je bilo najavljeno da će dvadesetosmogodišnji francuski internacionalac biti odsutan do početka godine, pošto je polomio nogu u meču protiv Evertona u avgustu, ali se on oporavio i zaigraće u subotu.

"Žiru se oporavio tri-četiri nedelje ranije nego što se mislilo. Pvobitno smo mislili da će se vratiti na teren početkom godine", rekao je Venger.

Mikel Arteta se takodje oporavio od povrede butnog misciha, dok će Loren Košćelni i Matje Debiši zbog problema sa Ahilovom tetivom, odnosno skočnim zglobom, biti odsutni još tri nedelje.

Zbog povrede su na dugoj pauzi još Mesut Ezil i golman David Ospina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve