Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.11.2014.

11:54

Vaha o pozivu BiH: Male su šanse

Vahid Halilhodžić najveća je želja FS BiH da zameni Safeta Sušića na mestu selektora, ali iskusni stručnjak ističe da su šanse male.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Halilhodžić je nedavno ostao bez posla zbog otkaza u Trabzonu, a za francuske medije je istakao da ima desetak ponuda, među kojima je i poziv iz Sarajeva.

"Radio sam jedno vreme na Balkanu i mislim da mnogi znaju zašto ne pristajem da se vratim. Ima tu privatnih, ali i fudbalskih razloga. Šanse da budem selektor stvarno su male," rekao je Halilhodžić za sarajevski portal SportSport.

Halilhodžić je za "Frans fudbal" rekao da ima mnogo ponuda, ali prvo želi da se odmori.

"Umoran sam od projekata s klubovima koji su u teškoj situaciji. Zvali su me i iz BiH. To je projekat koji zahteva mnogo energije u nekoliko godina s nevidljivim radom. Nešto slično kao kada sam bio u Lilu. Nisam još ništa odlučio", istakao je Halilhodžić.

Halilhodžić je legenda Veleža i Nanta, 15 puta je igrao i za Jugoslaviju, a kao trener vodio je između ostalih Lil, Ren, PSŽ, Obalu Slonovače, Dinamo Zagreb i Alžir na prethodnom Mundijalu.

BiH je u teškoj situaciji na polovini kvalifikacija za EURO, ima samo dva boda iz četiri utakmice, pa zaostaje sedam za Izraelom, a šest za Velsom, koji su na pozicijama koje direktno vode u Francusku 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve