Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2014.

23:38

Savo: O Đorđeviću čuo na aerodromu

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević rekao je da je za slučaj Filipa Đorđevića saznao po povratku u Beograd.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Đorđević je prema saznanjima B92 saopštio članovima stručnog štaba reprezentacije da ako ne računaju na njega da ga ne zovu za naredne mečeve.

Milošević je za "Večernje novosti" izjavio da i pored toga što je bio u avionu gde se razgovor desio, za odluku Đorđevića saznao tek po sletanju.

“Nas je ova vest o Đorđeviću sačekala po dolasku na beogradski aerodrom u utorak posle ponoći. Iako sam sve vreme bio uz ekipu i na stadionu i u avionu, niko me nije obavestio o navodnoj Đorđevićevoj odluci da ne igra od 88. munuta protiv Grka”, kaže Milošević.

Napadač Lacija nije zatvorio vrata nacionalnog tima, ali je najavio da ne želi da ima epizodnu ulogu, posebno zbog odlične forme u klubu.

“I to je potpuno netačno. Pa, valjda bi meni, selektoru Ćurčiću ili tim menadžeru Boškoviću, to rekao. Meni možda prvom. To se, jednostavno, nije dogodilo”, naveo je Milošević za “Novosti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve