Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2014.

19:47

Nikolić: Mnogo promašenih šansi

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan nastupom svog tima u pobedi nad Slogom iz Petrovca na Mlavi, kao i da nema mnogo zamerki na igru.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Partizan je na svom terenu pobedio sa 3:0, a u sastavu tima nije bilo prvotimaca Saše Ilića, Danka Lazovića, Vladimira Volkova i Milana Lukača.

Žreb za četvrtfinale biće održan u petak.

Sloga trenutno igra u Prvoj ligi Srbije.

"Igrali smo u kombinovanom sastavu i trebalo nam je sedam-osam minuta da dođemo do ritma, ali posle toga smo odigrali jedno od najlepših poluvremena ove sezone. Bilo je lepih akcija i mnogo prilika, i ako treba da bude neka kritika, onda su to promašene šanse, jer Partizan ne sme toliko da promašuje", rekao je Nikolić.

"Drugo poluvreme smo počeli nervozno i tako smo igrali sve do drugog gola koji je uneo mir. Posle toga smo utakmicu rutinski priveli kraju. Sloga je igrala izvanredno. Ima igrače koji zaslužuju da igraju u Superligi, možda čak i u Partizanu. Želim im da se plasiraju u Superligu", rekao je Nikolić.

Osim Partizana, plasman među osam najboljih izborili su još i Spartak, Čukarički, Voždovac, Vojvodina, Jagodina, Rad i niški Radnički.

"Trenutno razmišljam samo o Napretku. Koga god da izvučemo u četvrtfinalu, neće biti lako. Tu su Rad, Voždovac, Čukarički...sve dobre ekipe. Nadam se samo da ćemo igrati na domaćem terenu", rekao je Nikolić.

Partizan je posle 12 kola prvi na tabeli, sa četiri boda više u odnosu na Crvenu zvezdu. U nedelju dočekuje Napredak, tim sa kojim je prošle sezone igrao nerešeno kod kuće i izgubio u gostima.

"Napredak nam je prošle sezone odneo pet bodova. Na neki način je odlučio trku za titulu. Ta utakmica (u nedelju) je od ogromne važnosti, možda i presudna u ovom ciklusu koji je pred nama", rekao je Nikolić.

Trener Sloge Dragan Đorđević kazao je da je njegov tim ispunio cilj.

"Došli smo da se nadigravamo i da pokažemo da znamo da igramo fudbal. Mislim da smo to i pokazali. Imali smo uspone i padove, ali mislimo da smo mogli i mi da postignemo gol. Partizanu želim sve najbolje i u kupu i prvenstvu", rekao je Đorđević.

Novinare je zanimalo da li tim ima ambicije da se plasira u Superligu.

"Mi radimo tako kao da ćemo od sutra biti superligaši", kratko je rekao Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve