Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2014.

19:12

Staridž u autu do Nove godine

Fudbalski klub Liverpul potvrdio je da je Danijel Staridž zaradio novu povredu bedrenog mišića i van terena će najverovatnije biti do Nove godine.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

25-godišnji Staridž se povredio na treningu i klub ga je odmah poslao na detaljne preglede, gde je potvrđeno da Brendan Rodžers neko vreme neće moći da računa na njega.

Liverpul, međutim, nije objavio koliko će Staridž biti odustan, ali mediji prenose da će mu sigurno biti potrebno između četiri i šest nedelja za oporavak.

Pregledi su potvrdili da je Danijel Staridž doživeo novu povredu bedrenog mišića. On neće biti na raspolaganju menadžeru, ali će njegov oporavak biti budno praćen”, stoji u saopštenju Liverpula.

Staridž nije igrao za Liverpul od 31. avgusta, kada se povredio dok je branio boje reprezentacije Engleske.

To je zaista loša vest. Jedina pozitivna strana toga je da reprezentacija ne igra do marta. Ali, to je veliki udarac za Liverpul. Nadam se da će do marta sve biti u redu”, naglasio je selektor Engleske Roj Hodžson.

Staridž je u oktobru pokušao da se vrati punim treninzima, ali ga je u tome onemogućila povreda lista. Rodžers je više puta isticao da na njega računa za nedeljni meč sa Kristal Palalom, ali će doći do novog odlaganja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve