Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2014.

16:00

Lazar i Lovren gori i od Balotelija

Portal ’Liverpoolecho’ ocenjivao je letošnja pojačanja ’crvenih’, a srpski fudbaler Lazar Marković je dobio najslabiju ocenu – 4/10.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najbolju ocenu dobio je Alberto Moreno (7/10), dok je Mario Baloteli ostavio nešto bolji utisak od Markovića (5/10).

Adam Lalana je dobio šesticu, kao i Emre Džan i Havijer Mankiljo, peticu je kao i Baloteli dobio Riki Lambert, dok je isti utisak kao i Marković ostavio Dejan Lovren.

„Šta reći o enigmatičnom Markoviću? Liverpul ga je pratio veći deo prošle sezone, a mladi srpski fudbaler je imao reputaciju jednog od najtalentovanijih evropskih igrača. On je u jednom od prvih intervjua po dolasku rekao da želi da postane jedan od anjboljih igrača Premijer lige. Ali ništa od toga se nije desilo. Mladi 20-godišnji igrač previše okleva, nije konstantan i odbija da šutira na gol. Dva puta je počeo utakmicu – protiv Evertona kući i u gostima protiv Bazela, a protiv Čelsija nije bio ni na klupi. Ispostavlja se da je cena koju je Liverpul platio za njega previsoka, a njemu je očajnički potrbno samopouzdanje“, napisano je uz Markovićevu ocenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve