Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2014.

12:40

Modrić očajan zbog duge pauze

Vezni igrač Real Madrida Luka Modrić očajan je što će morati da pauzira tri meseca zbog povrede mišića leve noge.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Modrić se povredio tokom gostovanja Hrvatske Italiji u nedelju, a iako je očekivao tek nekoliko nedelja pauze, neće ga biti na terenu skoro do marta.

"Očaj živi, pravi šok je usledio kada su mi rekli da će oporavak trajati tri meseca. Ostao sam bez teksta. Mislio sam da ću odsustvovati neko vreme, ali nije mi palo napamet da bi moglo biti tri meseca", rekao je Modrić za Sportske novosti.

Sjajni vezista je tokom karijere u Dinamu, Zrinjskom, Toenhemu i Real Madridu imao samo jednu dužu pauzu tokom 2009, pa mu je teško da prihvati vest da će morati da odmara toliko dugo.

"Tada sam imao pauzu od stotinjak dana zbog napuknte fibule, ali nikad pre u Dinamu i Zrinjskom, ni posle u Totenhemu i Realu nisam pauzirao više od nekoliko dana. Zato mi je teško pala vest lekara. Ej, tri meseca, koliko je to tek izgubljenih utakmica. Sve ću uraditi da se vratim bolji nego pre. Strogo ću mirovati i slušati lekara", rekao je Modrić.

Modrić je ove sezone na deset utakmica postigao jedan gol uz dve asistencije, ali je jedan od ključnih igrača u sistemu Karla Ančelotija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve