Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2014.

09:31

Okaka: Večno zahvalan Mihajloviću

Napadač Sampdroije Stefano Okaka rekao je posle debija za Italiju da će večno biti zahvalan srpskom treneru Siniši Mihajloviću.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Okaka je 13 minuta pre kraja prijateljskog meča sa Albanijom uz pomoć Salihija postigao pobedonosni gol u svom prvom nastupu za "Azure".

"Mihajlović je bio ključan za mene, od prvog dana me tretira kao sina. Promenio me i lansirao u vrh svetskog fudbala, zbog čega ću mu večno biti zahvalan. Zahvaljujući njemu proslavio sam gol za Italiju", rekao je Okaka.

Okaka je sa 16 godina bio velika nada italijanskog fudbala, ali je već do 20 ispao iz fokusa. Dolaskom Siniše Mihajlovića na mesto trenera Sampdorije u 25. godini doživljava preporod.

"Da nisam bio gladan uspeha prestao bih da igram fudbal pre 4-5 godina. Prelazak iz Rome u Seriju B je bio veliki udarac za mene, to mnogo utiče na samopouzdanja mladog igrača", rekao je Okaka, koji je rekao da danas mladim igračima nije lako da se dokažu u najvećim timovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve