Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.11.2014.

23:37

Kup: Žreb za četvrtfinale u petak

Fudbalski savez Srbije objavio je da će izvlačenje parova za četvrtfinale Kupa Srbije biti obavljen u Sportskom centru u Staroj Pazovi u petak.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U četvrtfinale Kupa do sada su se plasirali Vojvodina, Jagodina, niški Radnički, Spartak, Voždovac i Borac, dok će preostala dva učesnika biti poznata u sredu.

U sredu časova igraju se preostala dva meča osmine finala, između OFK Beograda i Čukaričkog, odnosno Partizana i Sloge. Ti mečevi nisu odigrani u predviđenom terminu zbog odigravanja zaostale utakmice Jelen Superlige između Partizana i OFK Beograda.

OFK Beograd dočekuje Čukarički od 13 časova, dok je duel između Partizana i Sloge iz Petrovca na Mlavi na programu četiri sata kasnije. ‘Crno-beli’ su objavili da će ulaz na stadion u Humskoj biti slobodan.

U četvrtfinalu Kupa Srbije igra se jedna utakmica. Ako se meč završi bez pobednika, neće se igrati produžeci, nego će se odmah izvoditi penali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve