Nova vest
Fudbal

Subota, 08.11.2014.

10:52

Bomba: MU želi da vrati Vidića?

Na Ostrvu se sprema nova senzacija, pošto engleski mediji prenose da bi srpski internacionalac Nemanja Vidić mogao da se vrati u Mančester Junajted.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Vidić je letos otišao iz Junajteda posle osam i po godina i preselio se u milanski Inter, ali nije mnogo toga pokazao.

Odigrao je samo osam utakmica za ekipu Valtera Macarija, ali je na gotovo svakoj bio jedan od slabijih igrača na terenu.

Junajted razmišlja da vrati bivšeg kapitena i jednog od najboljih defanzivaca u istoriji kluba na šestomesečnu pozajmicu, zbog očajnog stanja u odbrani.

Menadžer Luj Van Gal nije zadovoljan trenutnim stanjem, a 14 primljenih golova na 10 utakmica govori da su promene neophodne.

Nemanja Vidić je u Junajted stigao iz moskovskog Spartaka januara 2006. godine, a njegov dolazak bio je jedan od ključnih faktora u povratku kluba na sâm vrh engleskog fudbala.

Srpski fudbaler je sa ’crvenim đavolima’ osvojio 15 trofeja, od čega pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, tri Liga kupa, pet Komjuniti Šildova i Svetsko klupsko prvenstvo.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 56 utakmica i postigao dva gola.

Više o Vidićevoj karijeri u Junajtedu pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve