Nova vest
Fudbal

Subota, 01.11.2014.

14:12

Levandovski: Gece svačiji san

Fudbaler Bajerna Robert Levandovski izjavio je da je san svakog napadača na svetu da igra sa igračem kao što je Mario Gece.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Njih dvojica su izgradili sjajan odnos u Borusiji, pre nego što su se u poslednje dve godine obojica preselili na „Alijanc arenu“ i u Minhenu nastavili tamo gde su stali u Dortmundu.

Volim da igram sa Marijom. Njegove tehničke veštine su neverovatne, svaki napadač na svetu samo može da sanja njegove pasove“, istakao je Levandovski.

Levandovski i Gece će u subotu od 18.30 biti u timu Bajerna koji gostuje Borusiji u okviru Bundeslige.

Ranije ove nedelje, njihov bivši saigrač Marko Rojs je odbio da potpiše novi ugovor sa Borusijom i mnogi ga očekuju u Bajernu sledećeg leta. Levandovski je izrekao puno reči hvale na račun Rojsa, ali je izbegao priču o mogućem transferu.

Marko je sjajan fudbaler sa kojim sam se oduvek odlično slagao. Ali, ne bi trebalo da pričam mnogo na tu temu jer će se u suprotnom pojaviti još više spekulacija i upašću u nevolju sa svojim bivšim saigračima“, naglasio je Levandovski.

Dortmund i Bajern u subotnji derbi ulaze u potpuno različitoj formi. Borusija je slavila na samo dve od devet utakmica i trenutno su 15. na tabeli, dok je Bajern na samom meču i bez poraza je od početka sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve