Nova vest
Fudbal

Subota, 01.11.2014.

12:22

Zvezda Bronovickom plaća 840.000

Fudbalski klub Crvena zvezda do 15. januara treba da isplati dugovanja svom bivšem igraču Gžegožu Bronovickom, potvrđeno je za B92 u klubu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crveno-beli’ poljskom fudbaleru duguju ukupno 840.000 evra, a prvobitno je trebalo taj iznos da mu uplate do 24. novembra.

Međutim, pošto je sa Bronovickim postignut dogovor, klub sa „Marakane“ će novac isplatili u dve rate.

Prva bi trebalo da bude uplaćena do sredine ovog meseca, a druga do 15. januara, što je rok koji je Crvenoj zvezdi postavila Svetska fudbalska federacija.

Zvezda prema Bronovickom ima dugovanja još od 2008. godine, a poljski fudbaler je više puta preko suda pokušavao da dođe do novca koji mu ’crveno-beli’ duguju.

Bronovicki je boje Zvezde branio u sezonu 2007/08, a otkaz je dobio kada se nije pojavio na prozivci kod trenera Zdenjeka Zemana.

Bez sumnje, činjenica da Zvezda ima rok od dva i po meseca da uplati toliku sumu novca biće veliki udarac za klub, za koji se zna da je u teškoj finansijskoj situaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve