Nova vest
Fudbal

Petak, 31.10.2014.

16:57

Venger: Čelsi i titula daleko

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je u petak da je nerealno očekivati da londonski tim prestigne Čelsi na tabeli Premijer lige i osvoji titulu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Čelsi čvrsto drži lidersku poziciju. Moramo da budemo realni i da priznamo da ćemo veoma teško prestići Čelsi, pogotovo na startu prvenstva. Arsenal mora konstantno da beleži pobede kako bi se uključio u borbu za vrh. Više sam fokusiran na naše igre, nego da Čelsi i prvo mesto", rekao je Venger za "Standard Sport".

Lider Čelsi posle devet kola engleskog prvenstva ima 23 boda, devet manje ima petoplasirani Arsenal, ali francuski stručnjak veruje da će njegov tim zaigrati mnogo bolje u nastavku sezone.

"Tek je start prvenstva i suviše je rano pričati o nekim dometima. Dug je šampionat i niko ne sme da potceni Arsenal. Imali smo težak raspored i verujem da ćemo krenuti sa boljim partijama", zaključio je Venger.

Arsenal u subotu u 10. kolu Premijer lige od 16 sati igra sa Barnlijem na 'Emiratima'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve