Nova vest
Fudbal

Petak, 31.10.2014.

15:59

Rojs: Ne zanima me Bajern

Najveća zvezda Borusije Dortmund Marko Rojs je mesecima na meti Bajerna, ali pred veliki nemački derbi je istakao da ga ne zanima minhenski klub.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mediji spekulišu da bi Rojs mogao da nastavi "tradiciju" i postane treća zvezda Borusije u nizu koja je prešla u Bajern.

"Drugi ljudi više razmišljaju o mojoj budućnosti nego ja. Jedino što mogu da kažem je da smo mi na putu za Minhen gde idemo da osvojimo bodove. Nadam se da ćemo se vratiti s tri boda", rekao je Rojs.

Rojs je ugovorom vezan za Borusiju do leta 2017, a spekuliše se da je Bajern spreman da plati otkupnu klauzulu od 25 miliona evra.

Borusija očajno igra u Bundesligi ove sezone, pred duel sa liderom Bajernom ima čak 14 bodova manje, posle samo devet kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve