Nova vest
Fudbal

Petak, 31.10.2014.

13:51

Nikolić: Partizan nije favorit

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegove fudbalere čeka težak posao protiv Vojvodine, kao i da taj susret neće ništa odlučiti.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crno-beli’ u nedelju od 19 časova dočekuju Vojvodinu u okviru 11. kola Jelen Superlige i to će biti duel za prvo mesto na tabeli, pošto ga dva kluba trenutno dele sa po 25 bodova.

Partizan nije favorit, jer u derbiju nema favorita. Čeka nas težak posao, jer ni tradicija minulih sezona nije na strani Partizana. Moramo da prevaziđemo trenutne mogućnosti da bismo stigli do pobede”, rekao je Nikolić, “Eventualna pobeda ili poraz, ne bi odlučili apsolutno ni o čemu. Neozbiljno je donositi zaključke posle 11 utakmica i ja to neću dozvoliti”.

Nikolić je dodao da je Vojvodina iskusan tim, za poštovanje sa fenomenalnim početkom sezone i fascinantnim brojem bodova.

‘Crno-beli’ su u lošoj formi, pošto su u poslednja dva superligaška duela osvojili samo bod, dok su u Ligi Evropa ubedljivo izgubili od Bešiktaša u prošlom kolu.

Niko od igrača neće gubiti glavu, neće biti nikakvih seča. Trener će uvek stati ispred fudbalera, oni su odgovorni meni, a ja svim ostalima. Takva je postavka”, rekao je trener Partizana i dodao da bi pobeda nad Vojvodinom donela stabilnost njegovom timu.

Nikolić neće moći da računa na Nemanju Kojića, koji nije trenirao još od ‘večitog’ derbija, kao i na od ranije povređene Darka Brašanca, Miroslava Vulićevića i Miloša Ostojića.

Ovi igrači koji su u Partizanu su trenutno najbolji, ja druge nemam. Ima kvaliteta i problema koji nas prate. Imam poverenja u igrače i oni će izneti teren do kraja jesenjeg dela”, rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve