Nova vest
Fudbal

Petak, 31.10.2014.

10:20

Džerard: Ovde sam do kraja sezone

Kapiten Liverpula Stiven Džerard nagovestio je da bi mogao da napusti “Enfild” na kraju sezone ako mu klub ne ponudi novi ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Džerard je od devete godine u Liverpulu i bliži se svom 700. seniorskom nastupu u svim takmičenjima, a ugovor mu ističe na kraju sezone.

Pošto želi da igra i po završetku ove sezone, Džerard je svojim izjavama učinio sve da posumnjaju da li će ostati u crvenom dresu.

Mogu samo da brinem o ovoj sezoni, pošto imam ugovor do maja. Kako stvari stoje u ovom trenutku, ovde sam do kraja sezone i želim to da iskoristim. Sigurno se neću povući sledećeg leta, igraću i posle ove sezone. Moraćemo da sačekamo i vidimo da li će to biti u Liverpulu ili negde drugde, a odluka je na Liverpulu. Ako njihova ponuda ne stigne, videću šta se nudi”, rekao je Džerard.

Džerard je takođe stao u odbranu napadača Marija Balotelija, koji se još nije potpuno navikao od dolaska u Liverpul, pošto je postigao dva gola na 12 utakmica, nijedan u Premijer ligi. Među onima koji su izrazili sumnju u Italijana je bivši Džerardov saigrač Džejmi Karager, koji je rekao da je Baloteli doveden u panici posle odlaska Luisa Suaresa.

Morate da poštujete Džejmijevo mišljenje. Poznaje fudbal, ali je prerano otpisivati Marija. Potrebno mu je vreme da bi postizao golove da bi dokazao ljudima da zaslužuje da ostane ovde. Ne mogu da mu sudim posle deset utakmica. Došao je na Suaresovo mesto i to je samo po sebi veliki zadatak, a on radi vredno. I ja sam zaista bio impresioniran načinom kako radi. Pre nego što ga upoznate, čujete razne priče, ali on zaista vredno radi i sviđa mi se”, istakao je Džerard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve