Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.10.2014.

19:18

Fantomski gol u mreži Bajkovića

Pre godinu dana na utakmici Bundeslige između Bajera iz Leverkuzena i Hofenhajma viđen je fantomski pogodak Štefana Kislinga.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Kisling je tada šutirao glavom, pogodio spoljni deo mreže, ali je sudija nekom svojom logikom odlučio da je pogodak regularan.

Sličan primer stiže nam iz Belgije, a ovoga puta žrtva nepravde bio je bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković.

U duelu Genka i Lirsa, u okviru 13. kola belgijske Župile lige, domaći su slavili sa ubedljivih 3:0, ali je sudijska trojka znatno uticala na konačan rezultat.

Pri rezultatu 1:0 za Genk, napadač Erve Kaž šutirao je sa nekih 18 metara, pogodio prečku, a lopta se odbila u peterac, pre nego što je Bajković uhvatio.

Nekoliko sekundi situacija na terenu bila je normalna, a onda je glavni sudija Vim Smet na zaprepašćenje svih pokazao na centar. Kaž je prihvatio poklon i počeo da slavi kao da je stvarno postigao pogodak.

Osim njega, u listu strelaca upisali su se Kabasel i Bufel.

Genk je sada četvrti na tabeli sa 22 boda, dok je Lirs, koji sa klupe vodi Slaviša Stojanović, mesto iznad zone ispadanja sa 12 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve