Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.10.2014.

13:08

Simeone: Ne titula, već treće mesto

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone rekao je da njegovi igrači moraju da zaborave uspehe iz prošle sezone, ukoliko misle još više da napreduju.

Izvor:

Autor:

Default images

Izabranici argentinskog stručnjaka prošle sezone su senzacionalno osvojili titulu prvaka Španije i stigli do finala Lige šampiona, u kojem su ih sekunde delile od trijumfa, ali su posle produžetaka poraženi od Reala (4:1).

"Najbolje bi bilo da arhiviramo sve što se desilo u prošloj sezoni i da se fokusiramo na realnost, borbu sa Valensijom i Seviljom za treće mesto. Moramo stalno da pobeđujemo ukoliko mislimo da budemo na vrhu tabele. Ne smemo da dozvolimo Sevilji i Valensiji da nam odmaknu, pošto imamo gust raspored zbog Lige šmapiona", rekao je Simeone.

Ćolo je istakao da je klub od njegovog dolaska, krajem 2011. godine, mnogo napredovao.

"Kada sam došao svi smo imali ideju da dignemo klub na viši nivo. Retkost je danas videti da neka ekipa ovoliko puno napreduje za kratko vreme. Sada smo smetnja mnogim vrhunskim timovima i nikome nije lako da igra protiv Atletika", zaključio je Simeone.

Atletiko se posle devet kola Primere nalazi na petom mestu na tabeli sa 20 bodova, dva boda manje od vodeće Barselone, a nerednog vikenda dočekuje Kordobu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve