Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2014.

22:35

Mitrović strelac protiv Kortrejka

Fudbaleri Anderlehta pobedili su Kortrejk na gostovanju sa 3:2 u 13. kolu belgijske šampionata, a strelac drugog gola bio je Aleksandar Mitrović.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Šampion Belgije je tako došao do sedmog trijumfa ove sezone, posle kojeg se odvojio na čelu tabele na četiri boda od najbližeg pratioca Genka. Trećeplasirani Klub Briž ima pet bodova manje, ali tek u četvrtak igra svoj meč 13. kola.

Anderleht je u Kortrejku poveo preko Defura u desetom minutu iz penala, da bi Mitrović udvostručio prednost u 60. minutu.

Dirks je deset minuta kasnije smanjio na 2:1, da bi Klještan u 85. minutu vratio dva gola prednosti gostima, pre nego što je Nikola Pavlović u nadoknadi vremena postavio konačan rezultat.

Mitrović i Pavlović su odigrali svih 90 minuta, s tim što je bivši igrač Partizana zaradio i javnu opomenu. Treći srpski fudbaler na tom meču Adam Marušić je bio u igri do 68. minuta.

Gol koji je postigao Kortrejku za Mitrovića je bio šesti prvenstveni, a ukupno sedmi ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve