Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2014.

22:20

Kup: Bajern rutinski, Bajer jedva

Fudbaleri Bajerna rutinski su se plasirali u osminu finala Kupa Nemačke, dok se Bajer iz Leverkuzena mučio sa Magdeburgom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Minhenski klub je bio siguran protiv Hamburga sa 3:1, a golove za Bavarce su postigli Levandovski, Alaba i Riberi, dok je poraz svog tima ublažio Losoga.

U redovima poraženog tima od 61. minuta igrao je srpski fudbaler Gojko Kačar.

Bajer je do prolaska dalje došao tek posle sedam serija penala, odlučujući je postigao Jedvaj, da bi Fuhs potom promašio za Magdeburg.

Prethodno je Papadopulos spasao goste iz Leverkuzena pred 24.000 gledalaca pet minuta pre kraja drugog produžetka, pošto je četiri minuta ranije Brandt doveo Magdeborg u prednost. Posle 90 minuta rezultat na tom meču je bio 1:1.

Pored tog duela, najzanimljivije je bilo na susretu Lajpciga i Ercegebirgea, koji je dobio domaćin sa 3:1 posle produžetaka.

Uz Bajern, rutinski su plasman dalje obezbedili i Hofenhajm i Volfsburg, trijumfima sa po 4:1 nad Frankfurtom, odnosno Hajdenhajmom. Sigurna je bila i Borusija iz Menhengladbaha, koja je sa 2:a slavila protiv Ajntrahta u Frankfurtu.

U jednom preostalom meču, na kojem je ujedno viđen najveći broj golova, Frajburg je na “Alijanc areni” pobedio Minhen 1860 sa 5:2.

Kup Nemačke, šesnaestina finala
utorak, 28. oktobar
Kemnicer – Verder 0:2
Armijina – Herta 0:0 (4:2 penali)
Alen – Hanover 2:0
Kikers Ofenbah – Karsrue 1:0
Dinamo Drezden – Bohum 2:1
Kajzerslautern – Grojter Firt 2:0
Sankt Pauli – Borusija Dortmund 0:3
Duisburg – Keln 0:0 (1:4 penali)
sreda, 29. oktobar
Magdeburg – Bajer 2:2 (4:5 penali)
Vircburger Kikes – Ajntraht Braunšvajg 0:1
Minhen 1860 – Frajburg 2:5
Lajpcig – Ercgebirge 3:1 (produžeci)
Hamburger SV – Bajern 1:3
Hofenhajm – Frankfurt 4:1
Volfsburg – Hajdenhajm 4:1
Ajtranht Frankfurt – Borusija Menhengladbah 1:2

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve