Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2014.

19:58

Murinjo: Drogba primer našoj deci

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je Didije Drogba pravi primer za mlade igrače londonskog tima i da njegovo prisustvo mnogo znači.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Drogba je bio strelac prvog gola za Čelsi u pobedi nad Šrevsburijem u Liga kupu u utorak i tako je upisao svoj treći pogodak na isto toliko utakmica u poslednjih nedelju dana.

Bio sam zabrinut kada su izjednačili, ali smo prošli i Didije je imao ključnu ulogu u tome. Nadam se da će biti spreman za vikend, ali ćemo još videti jer je u ovom trenutku njegov karakter jači od njegovog tela. Takve stvari čine jednog igrača posebnim i naši mladi igrači treba da su srećni što mogu da igraju sa njim i da uče od njega”, rekao je Murinjo.

Drogba se ovog leta posle dve sezone, koje je proveo u Šangaju i Galatasaraju, vratio u Čelsi za koji je prethodno sa velikim uspehom igrao od 2004. do 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve