Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2014.

19:40

Đurđević: Veliki bod za nas

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da je zadovoljan bodom protiv Partizana u zaostaloj utakmici sedmog kola Jelen Superlige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Romantičari’ i ‘crno-beli’ su igrali 1:1 u Humskoj, a klub sa Karaburme vodio je od kraja prvog poluvremena do sredine drugog.

Kad bih rekao da sam nezadovoljan, ne bih bio iskren. OFK Beograd dugo muku muči sa Partizanom, on je dominantan i mislim da jedno deset godina nismo pobedili. Ovo je veliki bod za nas. Sa mladom i poletnom ekipom smo došli ne da se branimo, već da pokušamo da uradimo nešto više” rekao je Đurđević.

Đurđević je takođe istakao da je bio vrlo zadovoljan igrom u prvom poluvremenu.

Model za našu igru je prvo poluvreme. Bio sam vrlo zadovoljan. Partizan je u drugom poluvremenu izmenama doneo tempo. Ovaj bod je veliki podstrek za moju ekipu. Mnogo toga su uradili u prethodnom periodu, ovo je samo potvrda vrednosti”, rekao je Đurđević.

Partizan i Vojvodina imaju isti broj bodova na prvom mestu tabele, ali ‘crno-beli’ su prvi zbog bolje gol razlike. OFK Beograd je na šestom mestu, sa devet bodova manje od vodećeg tandema.

Naše prvenstvo je postalo neizvesno. Zvezda i Partizan nisu tako dominantni, drugi klubovi mogu da se nadigravaju sa njima i uzmu poneki bod, i to dovodi do interesantnijeg prvenstva. Naš cilj je isti, da igramo što bolje i da sa što više bodova sačekamo polusezonu”, rekao je Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve