Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.10.2014.

10:08

WC: Rusi iz orbite predstavili logo

Fudbalski savez Rusije predstavio je na svečanosti u Moskvi logo Svetskog prvenstva koji će biti organizovan 2018. godine u 11 gradova Rusije.

Izvor:

Autor:

Default images

Na svečanosti je bio veliki broj značajnih ljudi iz sveta fudbala, a među njima su se našli predsednik FIFA Sep Blater i nekadašnji najbolji igrač sveta Fabio Kanavaro.

Svečanost je održan ispred zgrade čuvenog Boljšoj Teatra, a najspektakulraniji momenat desio se u trenutku kada je i zvanično predstavljen logo Mundijala – od strane astronauta iz zemljine orbite.

Mečevi Svetskog kupa u Rusiji igraće se u 11 gradova, a pored Moske, koja 'učestvuje' sa dva stadiona, na listi se nalaze još Sankt Petersburg, Soči, Kazanj, Saransk, Kaliningrad, Volgograd, Rostov, Nižnji Novgorod, Jekaterinburg i Samara.

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da će Mundijal doneti boljitak u sve sfere života, kao što je bio slučaj i sa nedavnim ZOI u Sočiju, kao i da je očekivani budžet organizacije preko 15 milijardi dolara.

.

https://www.youtube.com/watch?v=LCaFB_-um9g

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve