Nova vest
Fudbal

Subota, 25.10.2014.

23:47

Lids – Milaniču otkaz posle 32 dana

Član Čempionšipa Lids otpustio je trenera Darka Milaniča zbog loših rezultata, saopšteno je iz kluba.

Izvor:

Autor:

Default images

Nekadašnji igrač Partizana otpušten je posle 32 dana i šest utakmica na Eland roudu, a na klupi Lidsa od ponedeljka će ga zameniti trener omladinske škole Nil Redfern.

Slovenac je treći otpušteni trener u Lidsu za pet meseci. On je 23. septembra potpisao dvogodišnji ugovor sa Lidsom, ali ekipa pod njegovim vodjstvom nije ostvarila nijednu pobedu.

"Izvinjavam se navijačima, zaslužuju bolje rezultate", rekao je vlasnik Lidsa Masimo Čelino.

Lids je danas izgubio od Vulverhemptona sa 1:2 i posle 14 kola zauzima 18. mesto sa 16 bodova.

Milanič je posle tog poraza rekao da "rezultati nisu bili dobri, ali da je njegova ekipa u poslednjih šest utakmica igrala dobro".

Milanič je u Partizan došao 1986, sa 17 godina i tu je proveo sedam sezona, da bi onda zaigrao za Šturm i tamo proveo još sedam sezona do okončanja igračke karijere.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Slovenije trenersku reputaciju je stekao u Mariboru, s kojim je osvojio devet trofeja, a dva puta je igrao u grupnoj fazi Lige Evropa i jednom u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve