Nova vest
Fudbal

Subota, 25.10.2014.

20:38

Fener i sudija pobedili Genčler

Fudbaleri Fenerbahčea stigli su do deobe drugog mesta na tabeli turske Superlige posle pobede nad Genčlerom - 2:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Domaćin je oba gola postigao iz jedanaesteraca, Emre Belezoglu u 50. minutu i Dirk Kajt dva minuta pre kraja pogađali su posle više nego spornih odluka sudije.

Gol za goste postigao je Rumun Antal u 81. minutu.

Reprezentativci Srbije Duško Tošić i Radosav Petrović bili su starteri u ekipi Genčlerbirligija, Nemanje Tomića i Milana Smiljanića nije bilo u ekipi. Miloša Krasića nije bilo u timu Fenera.

Eskišehir Gorana Čaušića igra u nedelju, u nedelju su na programu i mečevi vodećih Bešiktaša i Galatasaraja. Milan Mitrović i Jagoš Vuković u subotu nisu igrali za svoje klubove. Mitrovićev Rize je pobedio kao gost u Sivasu (1:0), Vukovićeva Konja poražena je od Kasimpaše (2:0)

U 1. ligi Turske Manisaspor je izgubio pred svojim navijačima od Karšijake - 2:0, Nikola Mikić i Nenad Milijaš su odigrali svih 90 minuta za domaćina koji je posle sedam kola na poslednjem mestu na tabeli.

Kajzerispor Srđana Mijailovića igra u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve