Nova vest
Fudbal

Subota, 25.10.2014.

17:09

Milojević: Da je OFK poveo...

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je jako zadovoljan pobedom u gostima nad OFK Beogradom (4:0) u 10. kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"OFK Beograd je odigrao korektno. Utakmica je bila dobra zato što protivnik igra slično kao mi, voli da se nadigrava. Znao sam da će biti lakše timu koji prvi postigne gol. Da je OFK poveo, onda bismo mi jurili i bilo bi baš teško. Jako sam zadovoljan, odradili smo sve što je trebalo, bili smo bolji i zasluženo pobedili", rekao je Miloijević.

Trener domaćina Dejan Đurđević ocenio je da je na terenu sve viđeno.

"Čukarički je više nego zasluženo pobedio. Iskrene čestitke mom bivšem klubu u kome sam proveo lepo vreme i kao igrač i kao trener. Kada se izgubi 4:0, nema mnogo toga da se kaže", rekao je Đurđević.

On je posebno istakao Igora Matića iz Čukaričkog, koji je bio dvostruki strelac i asistent.

"Prvih 30 minuta je bila baš tvrda utakmica, a onda su došli do izražaja iskustvo i brzina Čukaričkog, pre svih Igora Matića, na koga bi svi mladi trebalo da se ugledaju", rekao je Đurđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve