Nova vest
Fudbal

Subota, 25.10.2014.

13:45

Tadić: Rad mnogo važniji od talenta

“Ooooo, Dušan Tadić”, orilo se i protekle subote stadionom Sent Meri.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski fudbaler najzaslužniji je što je Sautempton najprijatnije iznenađenje Premijer lige posle osam kola. Mnogi su ga već proglasili za najbolje pojačanje u sezoni.

U intervjuu za B92 Tadić je govorio o sjajnim igrama ‘svetaca’, ali i o svojoj karijeri, idolima, počecima i reprezentaciji…

Tadić je iz srpskog fudbala 2010. godine otišao bez velike pompe. U Holandiji je strpljivo gradio karijeru igrajući za Gronigen i Tvente, bez lažnog marketinga koji je u današnjem fudbalu i te kako prisutan. On je govorio samo na terenu, a to je nastavio da radi i od dolaska u Sautempton. Šest asistencija i gol na dosadašnjih osam mečeva Premijer lige, ali i brojni majstorski potezi naterali su navijače Sautemptona, ali i ostale zaljubljenike u fudbal širom sveta da dobro upamte njegovo ime.

Karijera Dušana Tadića je primer za sve. Nije srljao, pa je po dve sezone proveo i u Groningenu i u Tventeu. Nekada je to bio standar i utabani put do vrhunske karijere, ali sada igrači u želji za slavom i novcem prave velike greške.

“Mislim da su, što se toga tiče, veoma bitni ljudi koji te okružuju. Porodica, prijatelji, menadžer... Sve to je jako bitno. Važno je da imaš normalne ljude oko sebe, koji ti govore svoje iskreno mišljenje. Mislim da ne treba srljati, treba gledati gde ćeš se najbolje osećati, gde ćeš imati šansu da pokažeš svoje kvalitete i gde ćeš na najbolji način doći do izražaja. Tako barem ja razmišljam i za sada sve ide kako treba (smeh).”

Kompletan intervju sa Tadićem pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d