Nova vest
Fudbal

Subota, 25.10.2014.

12:12

Ni Munteanu neće na klupu rumunije

Ponudu Rumunske fudbalske federacije za mesto selektora odbio je u subotu i aktuelni trener azerbejdžanske Gabale Dorinel Munteanu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Prethodno je Šahtjor saopštio da njihov trener Mirčea Lučesku ne može da prihvati punudu Rumuna, jer uprava ukrajinskog kluba ne dozvoljava da on istoremeno obavlja dva posla.

Rumunska federacija je u trci sa vremenom kako bi se pronašao odgovarajući stručnjak za mesto selektora, pred meč kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2016. protiv Severne Irske.

Munteanu je rekorder Rumunije sa 134 odigrane utakmice za reprezentaciju u periodu od 1991. do 2007. godine.

"Rumunija je ponudila Munteanuu da vodi reprezentaciju zajedno sa Angelom Jordaneskuom, ali smo odbijeni, uprkos primamljivoj ponudi", rekao je na Tviteru menadžer Munteanua Leonid Istrati.

Mesto rumunskog selektora ostalo je upražnjeno pošto je prošle nedelje sporazumno podneo ostavku Viktor Picurka, koji se pridružio Al Itihadu iz Saudisjke Arabije, uz izuzetno povoljan ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve