Nova vest
Fudbal

Petak, 24.10.2014.

23:28

LVG: Valdes jedan od 'onih' igrača

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal rekao je da sa nekadašnjim golmanom Barselone Viktorom Valdesom ima "poseban odnos".

Izvor:

Autor:

Default images

Iskusni Španac, kome je na kraju prošle sezone istekao ugovor sa Blaugranom, priključio se treninzima ekipe sa Old Traforda, kako bi se dodatno oporavio od povrede ukrštenih ligamenata kolena.

"Svaki čovek je poseban, jer svako od nas poseduje identitet. Načelo moje filozofije je da morate poštovati svaku individuu pojedinačno.", rekao je Van Gal.

Mediji su brže bolje preneli informaciju da će Junajted potpisati ugovor sa bivšim reprezentativce Španije, što ni sam Holanđanin, koji ga je trenirao u Blaugrani, nije demantovao.

"Imam poseban odnos sa njim, jer smo već sarađivali pa smo sada samo učvrstili naš odnos, ali nije tako sa svim igračima koje sam nekada trenirao. Tako je bilo sa Ronaldom de Burom i Edgarom Davidsom, i njima sam takođe pružio mogućnost da treniraju kada su bili u problemu", dodaje Van Gal, "Tako je bilo i sa Robinom van Persijem, kada sam bio selektor Holandije, pa sam mu dozvolio da se leči i u nacionalnom centru, kako bi bio spreman za Svetsko prvenstvo".

"Juanjted uvek drži oči otvorenim, a videćemo šta će biti sa Valdesom".

On je celu karijeru proveo u Barseloni sa kojom je osvojio 21 trofej, od čega šest titula Primere, tri Lige šampiona, dva nacionalna kupa, šest Superkupova Španije, dva UEFA Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva.

Za reprezentaciju Španije odigrao je 20 mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve