Nova vest
Fudbal

Petak, 24.10.2014.

17:31

Bane: Nikada nećemo odustati

Posle odluke UEFA povodom prekinute utakmice između Srbije i Albanije, oglasio se i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.

Izvor:

Autor:

Default images

"Posle odluke nadležnih u UEFA da utakmicu Srbija – Albanija registruju službenim rezultatom 3:0 za Srbiju i zatim oduzmu bodove našoj reprezentaciji, smatram da je reč o presedanu u fudbalu na reprezentativnom nivou. Nadam se da će nadležna lica u procesu donošenje ovakvih odluka analizirati sve još jednom", rekao je Ivanović.

Disciplinska komisija UEFA registrovala je prekinuti meč Srbija – Albanija pobedom naše selekcije od 3:0, ali je i oduzela tri boda našoj reprezentaciji.

"S druge strane, želim da naglasim da ono što je do nas je da razmišljamo o Prvenstvu Evrope 2016. godine i kako da se mi nađemo u Francuskoj. Pred našom reprezentacijom je ogroman izazov i uveren sam da posedujemo i kvalitet i motiv da se nađemo na finalnom turniru 2016. godine. Sve je u našim glavama, sve odluke koje moramo da donesemo i preuzmemo u tom cilju. Mi smo u ovom trenutku jedini koji možemo da vratimo stvari na pravo mesto. Pred nama je najvažnija, odlučujuća i najteža utakmica, meč protiv Danske, prilika da se pokažemo u najboljem svetlu i ostvarimo željeni rezultat. Pred niz narednih veoma važnih utakmica naglašavam da su one od presudnog značaja, ali i izražavam puno poverenje u naš tim i željeni plasman na prvenstvo Evrope. Jedno vam obećavam – nikada nećemo odustati! Stvari koje moramo da promenimo su pred nama, nalaze se u vremenu koje dolazi i promenićemo i izgled tabele. Iskreno verujem u konačni uspeh i zajedničko radovanje povodom plasmana na Prvenstvo Evrope 2016. u Francuskoj", rekao je Ivanović za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Naša reprezentacija naredni meč igra 14. novembra na domaćem terenu protiv Danske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve