Nova vest
Fudbal

Petak, 24.10.2014.

10:16

De Bjasi: Nismo dobili pravdu

Selektor Albanije Đani De Bjasi nije zadovoljan odlukom UEFA da meč Srbija – Albanije registruje 3:0 za domaćina, iako su "orlovima" oduzeti ti bodovi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

UEFA je pored toga kaznila Srbiju i sa dva meča bez publike u kvalifikacijama na EURO 2016, a oba FS sa po 100.000 evra.

"Razočaran sam, ovom odlukom nismo dobili pravdu, samo nam je oduzeto ono što smo osvojili na terenu. Razumem UEFA, a teško mi je da prihvatim odluku kojom smo poraženi", rekao je selektor Albanije De Bjasi.

Predsednik FS Albanije Admand Duka je najavio žalbu u slučaju nepovoljne odluke UEFA po njegovu selekciju, dok će FSS u petak u 13 na kolegijumu odlučiti kako će reagovati na odluku evropske kuće fudbala.

"Nismo zadovoljni, žalićemo se na odluku. Naša pravna borba se nastavlja. Naši argumenti su jaki, zaslužili smo tri boda. Uvereni smo u to", saopštio je FS Albanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve