Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.10.2014.

14:25

Alegri: Siguran sam da ćemo proći

Trener Juventusa Masimilijano Alegri uveren je da će njegov tim proći u osminu finala Lige šampiona, iako je trenutno treći iza Olimpijakosa i Atletika.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

U sredu uveče Stara dama poražena je u Atini 1:0.

“Pun sam optimizma i ubeđen sam da ćemo proći dalje. U prvom poluvremenu smo bili tehnički loši, razvukli su nas po terenu i nismo uspeli da ih pritisnemo. U nastavku smo im zadali probleme, ali moramo da poboljšamo svoju igru protiv ovakvih timova koji igraju brzo“, kazao je Alegri.

“Mnogo su nas pritiskali i bilo nam je teško da se izborimo sa time. Morali smo više da se krećemo kada je lopta bila u našem posedu, ali to nismo činili“, dodao je Alegri.

Andrea Pirlo igrao je znatno ispod svog nivoa i zamenjen je u ranoj fazi drugog poluvremena.

“Mislim da Andrea mora da igra kako bi pronašao formu, mislio sam da će on biti ključ usporavanja rivala. Uskoro će biti u pravoj formi“, kaže Alegri.

Liga šampiona, treće kolo:
Grupa A:
Olimpijakos – Juventus 1:0
(Kasami 35')
Atletiko Madrid – Malme 5:0
(Koke 48', Mandžukiž 61', Grizman 63', Godin 88’, Čerči 90+3’)
Tabela:
1. Atletiko Madrid 3 2 0 1 8:3 6
2. Olimpijakos 3 2 0 1 4:4 6
3. Juventus 3 1 0 2 2:2 3
4. Malme FF 3 1 0 2 2:7 3

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve