Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.10.2014.

21:00

Mesi Klasenu pokazao klasu

Mladi fudbaler Ajaksa Davi Klasen pre duela sa Barselonom izjavio je da nikada nije bio poseban obožavalac Barselone, kao i da se nije ugledao na Lea Mesija.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Klasen je bio pomalo drzak pre tog duela, pa je rekao da neće menjati dres sa Mesijem, ukoliko Argentinac to ne zatraži.

“Ako Leo Mesi ne traži moj dres, neću ni ja njegov. On je odličan fudbaler, ali nije moj uzor. Takođe, ni Barselona ne spada u moje omiljene klubove, Ajaks je uvek bio moj broj jedan“, rekao je tada Klasen.

Barselona je lagano pobedila Ajaks u utorak sa 3:1, u utakmici u kojoj je holandski tim lako mogao da primi još nekoliko golova.

Taj meč obeležila je fenomenalna partija čestvorostrukog osvajača Zlatne lopte, koji je upisao po gol i asistenciju.

Ono što je još bilo značajno jeste jedan duel Mesija i Klasena, u kom je najbolji fudbaler Barselona posramio mlađeg kolegu.

Leo je posle lošeg auta Danija Alvesa oduzeo loptu jednom igraču Ajaksa, a onda je nonšalantno gurnuo kroz noge Klasenu koji se zaleteo. 21-godišnjem vezisti 'Kopljanika' ostalo je samo da oštro startuje i napravi faul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve