Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.10.2014.

18:06

Džerard: Uneli im se u lice 2009.

Fudbaleri Liverpula u sredu dočekuju madridski Real u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona.

Izvor: IL

Autor: IL

Default images

Poslednji put ova dva tima igrala su 2009. godine, i tada su "Crveni" kao domaćini savladali Madriđane sa 4:0 u prvoj utakmici, dok je na Bernabeu bilo 0:1.

Stiven Džerard će baš kao i pre pet godina sa kapitenskom trakom voditi svoj tim.

"Pre pet godina, kao i sada, oni su imali sjajne igrače u ekipi. Vođeni publikom i sjajnom atmosferom nismo želeli da im olakšamo utakmicu. Želeli smo da im se unesemo u lice i pokažemo da možemo da igramo sa njima. Na kraju smo uspeli da ih pobedimo.Trudili smo se tokom prošle godine da se nađemo među prvih četiri kako bismo naredne, sada već tekuće sezone imali prilike da nam u goste dolaze veliki timovi kao što je Real. Te utakmice se pamte i ostaju u lepom sećanju, pogotovo ako se ostvari dobar rezultat", izjavio je kapiten Liverpula.

Liverpul je pet puta bio prvak Evrope dok je njegov rival trofej podizao rekordnih deset puta. Poslednji put "Crveni" su u Istanbulu pre devet godina slavili protiv ekipe Milana koju je vodio sadašnji trener Reala Karlo Ančeloti.

Budući da Garet Bejl neće nastupiti, sve oči uprte su u Kristijana Ronalda koji se vraća na Ostrvo kako bi se suočio sa starim rivalom. Ančeloti rekao je da veoma poštuje večerašnjeg rivala i da će pre početka meča izaći na teren kako bi ispratio himnu Liverpula "You'll never walk alone".

Susret koji će imati veliku ulogu na prolaz u nok-aut fazu igraće se u sredu od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve