Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.10.2014.

13:16

Splićanin sa B92.net opet hit

Splićanin Miro, komentator sa sajta B92 koji je oduševio Srbiju nakon haosa sa Albanijom, opet je hit u srpskim medijima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ovaj put Miro je pozvao srpske navijače, pre svega navijače Partizana, da prijateljski dočekaju njegovog zemljaka Slavena Bilića, trenera Bešiktaša.

Nekadašnji hrvatski fudbaler i selektor će u četvrtak uveče gostovati sa turskim timom Partizanu, u trećem kolu Lige Evrope.

"Ja bih vas zamolija da moga Slavena lipo dočekate u Beogradu. Pravi je čovik, roker i Dalmatinac. Pola one rakije, piva i vina, što ste meni obećali dajte mom Slavenu, a drugu polovicu čuvajte za mene kad me žena pusti u Beograd", napisao je Miro na vesti o Biliću u utorak na sajtu B92.

Ovaj Splićanin je posle prekida utakmice Srbija – Albanija "očitao lekciju" Albancima zbog nezapamćene provokacije sa puštanjem bespilotne letelice, drona, sa zastavom tzv. Velike Albanije iznad stadiona u Humskoj.

Na istom mestu, u sredu uveče od 21.05 odigraće se utakmica Partizan – Bešiktaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve