Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.10.2014.

11:07

Kompani: Zašto smo mi kažnjeni?

Kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani kritikovao je UEFA i CSKA zbog odsustva navijača engleskog kluba na meču Lige šampiona u glavnom gradu Rusije (2:2).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

UEFA je zabranila navijačima CSKA prisustvo na tri utakmice zbog nasilnickog ponašanja i rasističkih incidenata prošlog meseca na meču protiv Rome u Rimu (5:1).

"Ovo nije pošteno. Šta su to pogrešno uradili naši navijači? Ko je kažnjen zbog rasizma, Mančester ili Moskva? Mora nešto da se menja, naše pristalice ne bi trebalo da budu kažnjene", rekao je Kompani.

Uprkos zabrani UEFA, CSKA je na Himki Areni imao podršku oko 650 pristalica.

"Ljudi koji su prisustvovali utakmici, njih 360 je iz UEFA, ostalo su partneri i sponzori. Ako su svi navijači CSKA, onda je to dobro za nas. Svi su dobili poziv od UEFA, ne od CSKA", rekao je direktor za medije moskovskog kluba Sergej Aksenov.

Siti ni posle tri utakmice u grupi ne zna za trijumf i imaće težak zadatak da izbori plasman u osminu finala elitno takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve